Læs mere om vores services og menuer.
Ansvarlige dagdriver
Nok er vi dagdrivere, men vi er ikke uansvarlige, og vi vil gerne gøre vores til at redde verden. Hvad betyder det?
Lokalt og i sæson: Vores mad er inspireret af det nepalesiske køkken, men hey, vi er i Danmark, så hvorfor ikke bruge årstidens dejlige lokale råvarer i stedet for at flyve eksotiske råvarer halvvejs rundt om jorden?
Naturlig: Vi vil gerne undgå giftstoffer og køber naturlig varer, som vi kan få vores fingre i. Vi arbejder på at blive certificeret økologisk i den nærmeste fremtid.
Minimalt spild: Har du nogensinde smidt gulerodsskræller eller stilken fra en broccoli ud? Lad være med det! Brug dem til at lave fond, sovs eller steg dem. Eller endnu bedre: Lad os gøre det for dig!
Bæredygtig produktion: Vi bor og arbejder i København, så selvfølgelig bruger vi en Christiania-cykel til at transportere maden gennem byen. Når vi får en bil, vil den være elektrisk. Og vi beder dig pænt om at vaske og returnere emballagen, så vi kan bruge den igen næste gang.
Vores navn – dagdrivernes køkken
Da Krishna var barn i Nepal, blev han af sin bedstefar kaldt lamfu – som betyder dagdriver. Vi tog denne afslappede attitude og gjorde den til vores filosofi; vi vil skabe en uformel stemning om madlavning – for os handler mad om afslapning og hygge!